Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Przed rozpoczęciem korzystania z Naszej strony prosimy Państwa o dokonanie wyboru czy strona może korzystać z plików cookie lub innych technologii, takich jak sygnały nawigacyjne w sieci web, znaczniki pikseli i obiekty Flash („Pliki cookie”).

Są wymagane, aby umożliwić korzystanie z podstawowych funkcji witryny, takich jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub zapamiętywanie, na jakim etapie rezerwacji jest użytkownik. Bez tych plików korzystanie z Naszej strony nie będzie możliwe.

Umożliwiają analizę korzystania z witryny przez użytkownika w celu oceny i poprawy jej wydajności dzięki zrozumieniu, jak korzystają z niej użytkownicy a także mają na celu dopasowanie i zapamiętanie preferencji użytkownika. Mogą one być również wykorzystywane do zapewnienia lepszej obsługi klienta na tej stronie. Na przykład: do zapamiętywania danych do logowania, zapisywania informacji o tym, co znajduje się w koszyku lub dostarczania informacji o sposobach korzystania z naszej strony, do zapisywania informacji o wybranym języku, regionie, rozmiarze czcionki, wyglądzie strony internetowej.

Te pliki cookie są wykorzystywane do wyświetlania reklam, które są bardziej dopasowane do użytkownika. Możemy dzielić się tymi informacjami z reklamodawcami lub wykorzystywać je w celu lepszego zrozumienia zainteresowań użytkownika. Reklamowe pliki cookie mogą być na przykład wykorzystywane do udostępniania danych reklamodawcom, tak aby reklamy, które widzi użytkownik były do niego bardziej dopasowane, aby mógł on udostępniać niektóre strony na portalach społecznościowych lub zamieszczać komentarze na naszej stronie.

Szczegółowa informacja na temat korzystania z plików cookie i związanych z nimi technologii znajduje się pod poniższym linkiem Polityce prywatności.

OFERTY PRACY

Kelner (K/M)

Miejsce pracy: Restauracja Spiżarnia, Sandomierz, pl. Poniatowskiego 2
województwo: świętokrzyskie

Opis stanowiska:

Osoby zatrudnione na stanowisku kelnerki / kelnera będą odpowiedzialne za obsługę gości Restauracji Spiżarnia i Hotelu Basztowy.

Zakres obowiązków:

  • obsługa śniadań dla gości hotelowych
  • profesjonalna sprzedaż menu a' la carte
  • obsługa grup zorganizowanych, uroczystości rodzinnych, serwis konferencyjny
  • przestrzeganie standardów obsługi
  • bardzo dobra współpraca z pracownikami innych działów

Oczekujemy:

  • pracowitości i odpowiedzialności
  • otwartości i miłego usposobienia
  • bardzo dobrej organizacji pracy własnej
  • zainteresowania kulinariami
  • dyspozycyjności i gotowości do pracy zmianowej
  • umiejętności pracy w zespole
  • prawa jazdy kat. B

Dodatkowym atutem będą:

  • doświadczenie na podobnym stanowisku pracy
  • wykształcenie gastronomiczne lub pokrewne
  • komunikatywna znajomość języka angielskiego
  • referencje od poprzednich pracodawców

Oferujemy:

  • szkolenie w miejscu pracy
  • zatrudnienie i wynagrodzenie na podstawie umowy o pracę
  • możliwość rozwoju zawodowego poprzez udział w szkoleniach zewnętrznych
  • szansę na kształtowanie osobistych i zawodowych kompetencji

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy o przesłanie CV wraz z klauzulą o treści:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity Dz. U. z 2016 r., poz. 922 z późn. zm.)

Jednocześnie chcemy poinformować, że skontaktujemy się tylko z wybranymi Kandydatami (oferty nie spełniające wyżej wymienionych kryteriów nie będą rozpatrywane).

Kucharz (K/M)

Miejsce pracy: Restauracja Spiżarnia, Sandomierz Stare Miasto, pl. Poniatowskiego 2,
województwo: świętokrzyskie

Opis stanowiska:
w ramach pełnionej funkcji osoba zatrudniona na oferowanym stanowisku pracy będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień na usługi oraz potrawy restauracyjne, śniadaniowe, przyjęcia bankietowe oraz inne kulinarne działania Restauracji Spiżarnia.

Do głównych obowiązków należeć będzie:

  • przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami,
  • wprowadzanie i sprzedaż ofert gastronomicznych,
  • udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych,
  • przestrzeganie przepisów systemu HACCP.

Oczekujemy:

  • minimum 2 letniego doświadczenia na oferowanym stanowisku pracy,
  • umiejętności współpracy w zespole,
  • wysokiej kultury osobistej,
  • gotowości do pracy w systemie zmianowym, w tym w godzinach nocnych,
  • aktualnej książeczki zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych,
  • prawa jazdy kat. B.

Oferujemy:

  • pracę w stabilnej i prestiżowej firmie
  • zatrudnienie i wynagrodzenie na podstawie umowy o pracę
  • możliwość rozwoju zawodowego
  • szansę na kształtowanie osobistych i zawodowych kompetencji
  • świadczenia w ramach ZFŚS

Oferty zawierające: CV oraz list motywacyjny wraz z klauzulą o treści: „Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moich dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji prowadzonych przez Ośrodek Promowania i Wspierania Przedsiębiorczości Rolnej, właściciela Hotelu Basztowy i Restauracji Spiżarnia z siedzibą w Sandomierzu, pl. Poniatowskiehgo 2 (zgodnie z Ustawą z dn. 25.05.2016 r. o Ochronie Danych Osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2018 r. poz. 1000) oraz dla celów przyszłych rekrutacji. Podanie danych jest dobrowolne. Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/na o prawie  dostępu do moich danych osobowych, ich poprawiania i aktualizowania. Mam również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, gdy uznam, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).”

Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV na adres: m.antoniuk@hotelbasztowy.pl
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi kandydatami.